Ydelser. Hvad vi kan hjælpe med


Virksomhedsledelse byder på en lang række af udfordringer. Den ene måned er der problemer med at hente ordrene ind – den næste måned er der problemer med at levere hurtigt nok. En nøglemedarbejder siger pludseligt op eller der er svære overvejelser om, hvilken produktudvikling eller marketingaktivitet der skal satses på. Beslutninger der ofte kan afgøre omfanget af successen.

Vi tilbyder en professionel sparring og rådgivning, der vil fokuserer på at komme ind til kernen af problemerne og løse disse aktivt, herunder:

  • Strategiplanlægning
  • Optimering af salgs- og marketingprocess
  • Innovation og produktudvikling
  • Ledelsesudvikling


Det handler om at skabe mest mulig værdi for færrest mulig ressourcer! Ingen håndværker kunne drømme om at udføre et job uden brug af diverse elektriske værktøjer. Det går hurtigere og bearbejdning af materialet bliver i optimal kvalitet.

Der er et stort udvalg af business apps på markedet til fx salgs- og kundestyring, projektstyring, regnskab eller kundeservice. I mange tilfælde kan man anvende en standard løsning direkte.  I andre til tilfælde er der brug for noget mere skræddersyet, fx når det er fordelagtigt at udvikle en målrettet løsning til ens kunder eller integrere med ens andre systemer.

Vi foretager løbende research af business teknologi og kommer med vurderinger af løsninger, ligesom vi tilbyder teknologi rådgivning og udvikling omfattende,

  • Informations- og behovsanalyse
  • Cost-benefit vurdering
  • Web- og mobil apps design
  • Database- og apps udvikling


Vi er med på en god ide – og et spændende eventyr! Især hvis det også er perspektivrigt og værdiskabende for alle parter.

Er du iværksætter eller systemudvikler, som arbejder på en interessant web og/eller mobil app, og som søger hjælp til at komme videre, så kontakt os gerne. Vi deltager i en markeds- og potentialevurdering af projektet og kan give input til det videre forløb. Finder vi et fælles grundlag for at samarbejde, indgår vi i projektet med strategirådgivning og assistance til udvikling- og kommercialisering. Start med at sende en kort beskrivelse af ideen og projektet, så vender vi tilbage og aftaler eventuel fremsendelse af forretningsplan og intro møde.